HesterN.png

Hoi, ik ben Hester en je kunt me 's-nachts wakker bellen voor het maken van logo's en huisstijlen voor ondernemers met een tof idee! 

Ik had eigenlijk geen idee wat het precies was, maar wist wel dat ik het wilde worden.

Op een koude schrikkeldag in 1988 werd ik geboren in een klein dorpje in de Hoeksche Waard. Als klein meisje kon ik al uren zoet tekenen en knutselen, wat later resulteerde in mijn droombaan in de creatieve sector.

Op de middelbare school was ik gek van het magazine Avantgarde en vroeg me af wat ik moest doen om ooit zelf bij zo'n magazine te werken? In de colofon zag ik iets staan over vormgeving en Art Direction en besloot toen; dit is het. Ik had eigenlijk geen idee wat een Art Director precies deed, maar wist wel dat ik het wilde worden.

HesterBN.jpg

Ik koos voor de studie Communication & Multimedia Design op Avans Hogeschool in Breda. Creatief, een beetje vaag maar met veel mogelijkheden. In het 1e jaar van mijn studie verhuisde ik naar Breda om mezelf en ‘de grote stad’ te ontdekken.

 

Iedereen is toch Naaktgeboren ha-ha?

Op mijn 20e besloot ik ook om als grafisch ontwerper te gaan freelancen onder de naam Bornnaked. Jep, mijn achternaam is Naaktgeboren en draag hem met trots. In mijn geboortedorp veelvoorkomend, maar in Breda nog altijd een grapje waard. Door te gaan freelancen kon ik tijdens mijn studie grafisch bijklussen bij een kennis van mijn toenmalige schoonmoeder.

 

Fun fact; deze kennis werd jaren later weer mijn werkgever! Ik groeide daar van grafisch ontwerper & illustrator naar Art Director, trainer van teams en co-auteur van de boeken Visual Thinking en Visual Doing. 

Van baas naar eigen bedrijf

Inmiddels ben ik 34 en al heel wat jaren werkzaam in het creatieve vak. Begin 2022 zette ik eindelijk de stap om mijn toen nog part-time baan bij het bureau op te zeggen om 100% voor het ondernemerschap te gaan. Lag ik er nachten wakker van door stress en tegelijk exitement? Absoluut. Maar wist ook dat alles goed zou komen.

 

Ik heb altijd 1001 ideeën en mijn hoofd staat nooit stil. Dat is ook waarom het creatieve vak en de vrijheid van het ondernemerschap me zo goed past. Regelmatig start ik zelf met nieuwe concepten of voeg nieuwe producten toe aan mijn eigen webshop.

Maar het allerliefste zet ik al mijn energie en ideeën in voor mensen met toffe bedrijfsideeën, zoals jij. Zullen we virtueel koffie drinken en kijken of mijn ontwerpstijl bij jouw vraag past? Ik kan niet wachten om te beginnen!

Random facts

  • Ik eet graag pannenkoeken met ketchup. Voordat je oordeelt; eerst zelf proeven!

  • Ik woonde een tijdje in Málaga & Madrid.

  • Mijn lievelingshobby is Cubaanse salsa dansen.

  • Heb in 2021 zwemclub #devrijevisjes opgericht waarmee we in de winter elke zondag een koud meertje in duiken in Breda. Inmiddels hebben we al bijna 50 leden en een eigen Vistival!

  • In de avond ben ik het creatiefst. Daarom snooze ik 's-morgens vaak meer dan een half uur...

vrijevisjes.png
Outliner-ladylike.jpg

Bornnaked webshop

 

Op zoek naar de Bornnaked webshop met daarin de Liefde op Leeftijd posters, de GEEF collectie, het #KutClichés aarddeck of de Oneliner gezichten? Klik op de roze button links of in het hoofdmenu, zo kom je vanzelf in de shop.

 

Wil je de posters in het echt zien? Neem dan een kijkje bij Koffiebar Sowieso in Breda; daar hangen er een paar trots aan de muur. Ben je retailer en wil je groot en voordeliger inkopen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn profielen op Orderchamp en Fair.