Portfolio  |  Kim & Mieke

Kim&Mieke zijn dé vitaliteitscoaches van Breda. Met hun holistische aanpak helpen ze jou om (weer) lekker in je vel te zitten.

Voor Kim en Mieke ontwierp ik een vrouwelijk en modern logo met bijpassend huisstijl. We deden dit met het Klaar voor de start pakket wat we hebben aangevuld met op maat gemaakte iconen en foldermateriaal.

 

De reis met Kim & Mieke startte met een vrijblijvende online kennismaking via Zoom. Nieuwsgierig?

BORNNAKEDontwerp-kimmieke.jpg
KimenMieke-folderduo-bornnaked.jpg
KimenMieke-stories-bornnaked.jpg
BORNNAKEDontwerp-kimmieke3.jpg
DSC07848.jpg

"De samenwerking met Hester verliep altijd erg gesmeerd. Ze is heel toegankelijk, goed bereikbaar en erg prettig in de communicatie. Er werd goed naar ons geluisterd, waardoor er uiteindelijk een huisstijl ontstond die perfect passend is voor onze onderneming. We zijn inmiddels in het bezit van een prachtig logo en fijne bruikbare social media templates die heel praktisch zijn om te gebruiken in Canva. Daarbij heeft Hester met haar creatieve brein een model ontwikkelt wat onze integrale visie weergeeft. Uit ons hoofd en op papier!"

KimenMieke-instagram2-bornnaked.jpg
KimenMieke-brandbook2-bornnaked.jpg

Kim & Mieke kozen voor het 'Klaar voor de start' pakket omdat zij naast een logo en huisstijl ook meteen in stijl hun Instagram en Facebook account wilden opzetten. Gouden combi!

Wil je weten of mijn ontwerpstijl bij jouw vraag past én meteen virtueel kennismaken? Plan dan een vrijblijvende match call in. Het doel is om je op te weg helpen naar een volgende stap, of dat nu bij mij of bij iemand anders is.

 

Jij vertelt over jouw toffe idee en ik geef je eerlijk en passend advies. Stuur me een mailtje via onderstaande knop!