Portfolio  |  Chief Happiness Consulting

Wist je dat jouw werkomstandigheden zélf kunt beïnvloeden voor meer werkplezier? Rebecca van Chief Happiness Consulting leert je hoe je dat doet. 

Voor Rebecca ontwierp ik een vrolijk en zonnig logo met bijpassende huisstijl. Het Logo en huisstijlpolitie pakket was precies wat nodig was om een visueel vliegende start te maken met haar bedrijf.  

Rebecca ken ik persoonlijk en het was een feestje om met en voor haar te werken. Van intake tot aan oplevering gingen we samen als een raket! Wil jij ook weten of wij een match zijn?

BORNNAKEDontwerp-CHC.jpg
ChiefHappinessConsulting-brandbook-bornnaked.jpg
ChiefHappinessConsulting-pattern-bornnaked.jpg
ChiefHappinessConsulting-logo-bornnaked.jpg
Rebecca Heye chief happiness consulting

"Je kiest voor samenwerking met Hester als je belang hecht aan kwaliteit, het vermogen om jouw wensen visueel uit te drukken en bovenal als je op zoek bent naar instant good & energieke vibes. Hester is een heel fijn persoon om mee samen te werken. En het allerbelangrijkste: ze levert! Dubbele win!"​

ChiefHappinessConsulting-instagram-bornnaked.jpg
ChiefHappinessConsulting-brandbook-bornnaked.jpg

Rebecca koos voor het logo & huisstijlpolitie pakket. Met het bijgeleverde brandboon kan ze nu zelf -volgens de regels van haar merk- aan de slag in Canva! Geen zin om zelf te knutselen? Kies dan voor het #allesvoorthegram Social Media pakket.

Wil je weten of mijn ontwerpstijl bij jouw vraag past én meteen virtueel kennismaken? Plan dan een vrijblijvende match call in. Het doel is om je op te weg helpen naar een volgende stap, of dat nu bij mij of bij iemand anders is.

 

Jij vertelt over jouw toffe idee en ik geef je eerlijk en passend advies. Stuur me een mailtje via onderstaande knop!