Bornnaked-collective-logo.png

bornnaked COLLECTIVE

BORNNAKED collective is een samenwerking tussen de zussen Hester & Jade Naaktgeboren. Geboren met een overactief brein werden wij -en onze omgeving- gek van alle ideeën. Van een deelcamper kopen tot een huiskamerrestaurant, wat passeerde niét de revue!? Na veel roepen en niks doen is er eindelijk doorgepakt; het zussencollectief is geboren!

voorbeeldhoutenkaft8.jpeg

Kaartbewaard is een origineel kraamcadeau of gewoon een cadeautje aan jezelf! Een houten gegraveerde bundel waarin je zowel trouw-, rouw- als geboortekaartjes kunt bewaren voor later. Ga voor een standaard ontwerp of laat de naam van je dierbare op de voorkant graveren <3 Ook voor kaartjes op hout of ingelijst met droogbloemen!

im-account.jpg

Met de ideeënmachine leer je in een online programma hoe je er zelf één kunt worden! Hierdoor kun je aan de lopende band nieuwe ideeën, concepten en producten verzinnen waardoor je meer waarde kunt creëren voor jezelf of je bedrijf. Instappen kan met een laagdrempelige instagramcursus of je boekt een 1 op 1 sessie onder de noemer #koffiemachine.

KutCliches-carddeck-bornnaked.png

Je kent het wel, je zit ergens mee en iemand geeft je (on)gevraagd advies terwijl je eigenlijk gewoon begrip wilt.En jaaahoor, dan is het ook nog eens zo’n kutcliché. Daar zat je echt niet op te wachten. Of toch wel? Waaier de kaarten uit het #kutcliché carddeck uit, stel een open vraag en trek er intuïtief eentje uit de stapel. 100% zeker dat ook jij iets kunt met deze waarheid.